Bund
200 gr. Smør
4 dl. Sukker
3 stk. æg
4 dl. Mel
1,5 tsk. Bagepulver
250 g Saltede peanuts
Fyld
1 dl Lys sirup
1 dl Fløde
50 Gr. Sukker
2 Tsk. Vanilliesukker
2 Spsk. Kakao
Pynt
200 gr. chokolade
- Sukker og smør røres sammen, æggene tilsættes 1 af gangen, mel og bagepulver tilsættes. Der piskes længe og grundigt.
- Dejen smøres ud i en passende form (smurt form) og drysses med peanuts (25x35)
- Bag ved 175 grader i ca. 25 min. (200 i 15)
- Ingredienser til fyldet koges sammen i ca. 10 min.
- Fyldet hældes over kagen, når den er færdigbagt.
- Efter afkøling smøres der overtrækschokolade på.
Når det nu ER en Snickeskage, kan man jo overveje om man vil lave udskæringsstykker i Snickersstørrelse.
Jeg har set opskriften i en variation, hvor fyldet er tilføjet 100 gr. smør. Og dobbelt af hvad er angivet i denne version af opskriften. Det bliver næsten for meget....
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk