Gateu Marcel
Ingredienser 200 gr. mørk chokolade 70% 200 gr. smør. Lurpak 200 gr. sukker 8 æggeblommer (pasteuriserede) 8 æggehvider (pasteuriserede) Fremgangsmåde Chokolade og smør smeltes langsomt over vandbad. Melis og æggeblommer piskes hvidt. ...

Daim Islagkage
Ingredienser Lille springform Stor Springform Bund 3 æggehvider 150 g sukker (1½ dl ) 150 g mandler(blendede el. hakket fint) Bund 4 æggehvider 200 g sukker ...

Nøddebund med hindbærfromage
Ingredienser Nøddebund: 75g blendede nødder 2 æggehvider 75 g flormelis 1 tsk bagepulver Fyld: 6 bladehusblas 250 g frosne hindbær ca. 100 g sukker 1/2 l piskefløde Fremgangsmåde: Bund: Pisk hviderne og bland dem ...

Æbleshot i kanel med vanillecreme
Ingredienser Æbleshot: 4 store æbler ½ dl æblejuice 1 stang vanille ca 1 dl sukker alt efter æblernes naturlige sødme 1 stang hel kane Vanilleråcreme: 1 æggeblomme ½ dl sukker eller efter smag 2½ dl ...

Ananassandwich
Kuglegrillen med låg er blevet fantastisk populær, så her er en hurtig og nem dessert, der er som skabt til at udnytte grillens slutvarme. Desserten kan laves i forvejen og stå i køleskabet til grillen, familien og vennerne er klar til en ...

Daimeksplosion
En lækker isdessert som består af 3 dele. Is, Daimflødecreme og en "Chocolate Dolly" Ingredienser (Daimflødecreme) 4 Daim 2-3 spsk whiskey Fløde (Chocolate Dolly) 140 g sukker 80 g smør ...

Limoncello
Ingredienser 600g blandede frugter f.eks: æbler, appelsiner, friske dadler, pære, rosiner 1 dl. citronsaft 1/2 dl. Limoncello di Capri (Italiensk citronlikør - fås i Irma) ca. 2 spsk. honning. Fremgangsmåde Skær frugterne ...

Irsk Banan
Ingredienser Bananer Piskefløde Brun farin Whisky Fremgangsmåde Bananerne placeres på trækulsgrillen på eftervarmen. Når bananerne er helt bløde inden i placeres de på en tellerken med stilken op. Der laves et snit ...

P-tærte-is med Baileys
Ingredienser 8 pasteuriserede æggeblommer 80 gr. flormelis 1 vanilie stang 5 dl piskefløde 1 pose Carletti P-tærter (135 gr.) 4 spsk. Baileys Fremgangsmåde: Pisk æggeblommerne sammen med flormelis og vanillekornene til ...

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk