Kuglegrillen med låg er blevet fantastisk populær, så her er en hurtig og nem dessert, der er som skabt til at udnytte grillens slutvarme. Desserten kan laves i forvejen og stå i køleskabet til grillen, familien og vennerne er klar til en forkælelse.
8 tynde skiver frisk ananas.
75 g revet Marcipan.
2 spsk kokos kaffesirup eller akaciehonning
1/2 dl kokos mel.
Skær 8 tynde skiver at en frisk annanas og skrællen og stokken i midten. Læg skiverne sammen 2 og 2 med reveet marcipan imellem. Fordel sirup på toppen af de 4 sandwich og drys med kokosmel. Grill de fire sandwich direkte på grillens eftervarme i ca. 6-7 minutter med lukket låg eller til de bliver gyldne.
Pas på de ikke brændes, går hurtigt hvis grillen er forvarm.
Server de let sprøde ananas sammen med god vanilje is.
Kaffe eller en sød vin passe perfekt til.
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk