4-500 gram svinemørbrad
250 gram brune champignon
god olie fra sprayflaske
1 avocado
saft af 1/2 citron
3 spsk. Minimum fromage frais naturel 0,5%
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 bk. rucola salat
1/2 radicchio salat
1 bdt. broccoli
12 friske grønne asparges.
Svinemørbraden krydres med salt og peber og brunes på alle 4 sider på en panden. Herefter steger den færdig i ovnen ved 200 grader i 10-12 min. Champignon renses og brunes på en panden med spray af olie - og kan evt. lægges ved svinemørbraden i oven.
Avocado halveres, stenen fjernes og kødet tages ud af skallen og moses med en gaffel. Avocado, citronsaft, fromage frais salt og peber blandes godt i en skål med gaffel.
Rucola- og radicchio salat skylles, tørres og rives i mindre stykker. Salaten blandes med broccoli og asparges i mindre
Retter egner sig bedst som frokost ret, i det der mangler noget tyngde.
Illustration
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk