Helstegt svinemørbrad med svampe, salat og avocado-mousse.

Ingredienser (4 personer)

4-500 gram svinemørbrad
250 gram brune champignon
god olie fra sprayflaske

1 avocado

saft af 1/2 citron

3 spsk. Minimum fromage frais naturel 0,5%

Havsalt og friskkværnet sort peber

1 bk. rucola salat

1/2 radicchio salat

1 bdt. broccoli

12 friske grønne asparges.


Fremgangsmåde

Svinemørbraden krydres med salt og peber og brunes på alle 4 sider på en panden. Herefter steger den færdig i ovnen ved 200 grader i 10-12 min. Champignon renses og brunes på en panden med spray af olie - og kan evt. lægges ved svinemørbraden i oven.

 

Avocado halveres, stenen fjernes og kødet tages ud af skallen og moses med en gaffel. Avocado, citronsaft, fromage frais salt og peber blandes godt i en skål med gaffel.

 

Rucola- og radicchio salat skylles, tørres og rives i mindre stykker. Salaten blandes med broccoli og asparges i mindre

 

Tips

Retter egner sig bedst som frokost ret, i det der mangler noget tyngde.

 

Illustration

mørbrad

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk