Ovnbagt Torsk med champignon og mandler

Ingredienser

250 g Torskefileter

125 g champignon

15 g grofthakkede smuttede mandler

1/2 løg

1 1/4 dl cremefraiche

1/2 bdt. persille

1/4 tsk. salt

smør

 

Fremgangsmåde

Torskefileterne lægges i et smurt ildfast fad. Champignon renses og hakkes groft. Finthakkede løg og champignon svitses, til væde er dampet væk. Cremefraichen blandes med persille, mandler, champignon og løg. Smages til med salt og peber. Blandingen fordeles hen over torskefileterne og steges i en forvarmet oven i ca. 15 min. ved 200 grader. Serveres med friskpasta eller kogte kartofler.

Kommentarer
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk