KAKAO-IS:
150 gram pasteuriserede æggeblommer
50 gram sukker
8 gram kakaopulver
½ ltr. let pisket piskefløde
VANILIE-IS:
150 gram pasteuriserede æggeblommer
40 gram sukker
1 stk. vaniliestang (brug kun kornene
skrabet ud af stangen)
½ ltr. let pisket piskefløde
HINDBÆR-IS:
150 gram pasteuriserede æggeblommer
20 gram sukker
100 gram hindbær (blendes og sigtes for kerner)
½ ltr. let pisket piskefløde
1. Æggeblommer og sukker piskes til æggesnaps – når sukkeret er opløst er æggesnapsen færdig og kakaopulver tilsættes.
2. Vend piskefløden forsigtigt i massen.
3. Derefter hældes massen i en terrinform/rugbrødsform foret med plasticfilm.
(Vanille-is og hindbær-is er samme procedure som ved kakao-isen.)
Kakao-isen skal fryses til den har sat sig derefter tilsættes vanilie isen og når den så har sat sig tilsættes til sidst hindbær isen.
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk