Drop pulver-dip

 

På TJCO har vi i længere tid været forarget over de enorme priser på dip-pulver. Vi har taget konsekvensen og samlet nogle opskrifter på hjemmelavet dip. Så her er nogle forslag - men husk al kan komme i en dip. Så længe den smager godt. God fornøjelse.

 

Cheasy dip - chilidressing med rød peberfrugt

 

Tilberedningstid: 15min.

 

Ingredienser

½ liter Cheasy Fraiche 9%

2 friske tomater i små tern (ca. 100 g)

1 stor rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)

4 tsk friskhakket rød chilipeber

1 zittauerløg i små tern (ca. 25 g)

1 tsk salt

 

Fremgangsmåde

Bland Cheasy Fraiche med ingredienserne. Smag til med salt.

Dip serveres til friske grønsagsstave af fx gulerødder, agurk, bladselleri

 

 

 

 

Cremefraiche - sauce med peberfrugt

Tilberedningstid: 30min.

 

Ingredienser

2 dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%

200 g Karoline's Kvark 1% - Fromage Blanc

1 dl hakket rød peberfrugt (ca. 85 g)

2 tsk sød chilisauce

¾ tsk groft salt

friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til hamburgerryg eller kogt skinke.

 

Tips

Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.

 

220CremefraichesaucemedpeberfrugtKK

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk