På TJCO har vi i længere tid været forarget over de enorme priser på dip-pulver. Vi har taget konsekvensen og samlet nogle opskrifter på hjemmelavet dip. Så her er nogle forslag - men husk al kan komme i en dip. Så længe den smager godt. God fornøjelse.
Tilberedningstid: 15min.
½ liter Cheasy Fraiche 9%
2 friske tomater i små tern (ca. 100 g)
1 stor rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
4 tsk friskhakket rød chilipeber
1 zittauerløg i små tern (ca. 25 g)
1 tsk salt
Bland Cheasy Fraiche med ingredienserne. Smag til med salt.
Dip serveres til friske grønsagsstave af fx gulerødder, agurk, bladselleri
Tilberedningstid: 30min.
2 dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
200 g Karoline's Kvark 1% - Fromage Blanc
1 dl hakket rød peberfrugt (ca. 85 g)
2 tsk sød chilisauce
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til hamburgerryg eller kogt skinke.
Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk