350-375 g mel ( 7-7� dl )
125 g fuldkornsmel ( 2� dl )
50 g gær
3 dl. vand
4 spsk. olie
1 tsk. salt Fyld
24 cocktailpølser
evt. sennep
-----------
Æg til pensling
Rør gæren ud i vand. Tilsæt olie,salt og fuldkornsmel. Bland melet i ad et par gange, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen og stil den til hævning 30 - 40 minutter, tildækket.
Del dejen i 4 dele og rul hver del til en cirkel.
Del hver cirkel i 6 trekanter. Læg en pølse og evt. sennep på hver trekant i den brede ende.
Rul sammen fra den brede ende mod spidsen og form dem til horn.
Lad hornene efterhæve i 15 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag hornene ved 225° i 15 minutter.
Serveres lune.
Er fryseegnet.
Man kan også komme skinkestrimler,sennep og flødeost.
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk