25 g. jordbær
3 tsk. flydende honning
2-3 dl. yoghurt naturel
Fjern stilke og grønne blade fra jordbærrene og skær eventuelle stødte pletter fra. Skyl jordbærrene i en sigte under den kolde hane og lad dem dryppe godt af. Tag to pæne bær fra. Mos resten af bærrene med en gaffel i en skål til en jævn, flydende mos. Rør honning og yoghurt i jordbærmosen. Pisk det hele luftigt og cremeagtigt med hjulpisker eller eventuelt med el-pisker. Hæld jordbærshaken i høje glas og sæt et fint jordbær på kanten af glassene. Kan også blendes.
I stedet for honning kan med fordel bruges flydende sødemiddel. Herved gøres milkshaken mindre kalorieholdig. Det kan også anbefales, at tilsætte flere jordbær og mindre yoghurt. Prøv dig frem
Thomas Jakobsen | Nordborgvej 6 | 4200 Slagelse | Tlf. 5853 0892 | Email: thomas@nordborgvej.dk